Urgențe medicale în ambulatoriu si spital

Urgențe medicale în ambulatoriu si spital

Potrivit deciziei din data de 23.03.2020, transmisa de Guvernul Romaniei, prin Grupul de Comunicare Strategica, pentru o perioada de 14 zile, oferim servicii medicale de urgenta, atat consultatii de urgenta, investigatii  de urgenta cat si servicii medicale urgente de spitalizare (pe toate specialitatile). Pentru nasteri si probleme obstetricale-ginecologice asiguram servicii de urgenta prin garda de 24 de ore din 24 prin medicii ginecologi, neonatologi cat si prin medicii de terapie intensiva (ATI). Astfel, din data de 24.03.2020, puteti beneficia de servicii medicale in regim de urgenta in ambulatoriu si de spital daca:

  • aveti nevoie de consultatii de urgenta
  • aveti nevoie de servicii medicale in regim de spitalizare (inclusiv nasteri), dar si servicii medicale urgente, derulate prin programe nationale de sanatate pentru bolnavii cronici cu diverse afectiuni grave - diabet, afectiuni oncologice, endocrine etc.. Rugam bolnavii cu afectiuni cronice aflati in evidenta noastra sa isi contacteze inainte medicul specialist la care este in evidenta din spitalul nostru. Suntem alaturi de dumneavoastra si va asiguram ca luam toate masurile necesare pentru a va ajuta!

De asemenea, va reamintim ca, in contextul epidemiologic actual de pandemie cu coronavirus si pentru a preveni eventuala contaminare a pacientilor si a personalului nostru, la intrarile spitalului situat pe str. Corneliu Coposu nr. 2, efectuam triaj epidemiologic. Rugam astfel persoanele care ne solicita in urgenta servicii medicale sa aiba rabdare pentru efectuarea triajului (verificarea temperaturii și completarea unui chestionar de date informative), la intrarea in unitatea noastra. PROGRAM Tot in contextul actual al raspandirii coronavirusului si cu scopul de a proteja pacientii si personalul nostru medical si nemedical, amintim ca din data de 16.03.2020 e sistata temporar activitatea medicala din Ambulatoriul nostru situat pe str. Constantin Nottara C8-C10. Informatii si programari: Pentru a beneficia de servicii medicale la SPITALUL CLINIC PELICAN Oradea, va puteti programa astfel: • online, pe site-ul SPITALULUI CLINIC PELICAN Oradea (www.spitalpelican.ro), la sectiunea „Programari online” si veti fi contactat in cel mai scurt timp pentru stabilirea datei la care doriti sa beneficiati de serviciile medicale dorite •email: callcenter@spitalpelican.ro si veti fi contactat in cel mai scurt timp pentru stabilirea datei la care doriti sa beneficiati de serviciile medicale dorite •telefonic, la Call Center 0259.444444, cu timp de asteptare (cateva minute). Ambulanta Pelican poate fi solicitata la numarul de telefon direct: 0259.962