SPITALUL CLINIC PELICAN sustine CSM Oradea si in noul sezon competititv 2019/2020

SPITALUL CLINIC PELICAN sustine CSM Oradea si in noul sezon competititv 2019/2020

In calitate de sponsor principal, SPITALUL CLINIC PELICAN ORADEA va avea grija de campionii sportivi de la CSM Oradea in noul sezon competitiv 2019/2020.

Echipaje medicale specializate ale Ambulantei Pelican vor fi prezente la fiecare competitie sustinuta de “Leii rosii”, pe terenurile de sport de la Oradea si vor acorda, in caz de nevoie, asistenta medicala in urgenta jucatorilor CSM.

Pentru al treilea an consecutiv, vom fi impreuna asadar, la fiecare meci, la fiecare provocare, indiferent de ora sau zi, weekend ori sarbatoare, ne vom bucura impreuna, vom resimti aceleasi emotii mari, vom fi alaturi la bine, dar mai ales la greu.

Beneficiind de servicii medicale de cea mai inalta calitate (personal ultraspecializat, dotari ca in orice tara occidentala, interventii chirurgicale unice in Romania), de conditii hoteliere de lux si de ingrijiri de exceptie, sportivii CSM Oradea, isi vor intari convingerea ca „TOTUL PENTRU SANATATEA TA” nu este doar o simpla deviza, ci un mod de lucru zilnic la SPITALUL CLINIC PELICAN ORADEA.

Data fiind tehnologia de varf si profesionalismul cadrelor medicale de la SPITALUL CLINIC PELICAN Oradea, jucatorii care vor avea nevoie de diverse interventii chirurgicale speciale, postoperator se vor reface mai repede si isi vor relua activitatea sportiva mai repede.

Campionii se asociaza cu campioni, iar noi, reprezentantii SPITALULUI CLINIC PELICAN Oradea, cea mai mare unitate privata cu paturi din nord-vestul tarii, suntem mandri sa avem grija in continuare de sportivii nostri. SPITALUL CLINIC PELICAN Oradea sprijina sportul si miscarea in general, ca modalitate prin care sanatatea poate fi mentinuta mult timp la cote optime.

Le dorim sportivilor mult succes in noul an competitional si cat mai putine accidentari!

IMPORTANT! Pentru a beneficia de servicii medicale la SPITALUL CLINIC PELICAN Oradea, va puteti programa astfel: • online, pe site-ul SPITALULUI CLINIC PELICAN Oradea (www.spitalpelican.ro), la sectiunea „Programari online” si veti fi contactat in cel mai scurt timp pentru stabilirea datei la care doriti sa beneficiati se serviciile medicale dorite • email callcenter@spitalpelican.ro si veti fi contactat in cel mai scurt timp pentru stabilirea datei la care doriti sa beneficiati se serviciile medicale dorite • telefonic, la Call Center 0259.444444, cu timp de asteptare (cateva minute).