Am ajutat doamnele si domnisoarele la Sintandrei, oferindu-le GRATUITATI

SPITALUL CLINIC PELICAN Oradea a oferit la zeci de doamne și domnisoare vouchere pentru efectuarea GRATUITA a testului Babes Papanicolau, ca sa isi mențina sanatatea cat mai mult timp.
În cadrul periplului initiat de Organizatia Femeilor Liberale, în data de 08.11.2018, în calitate de partener, SPITALUL CLINIC PELICAN Oradea a oferit la întâlnirea femeilor liberale cu peste 60 de doamne și domnișoare care locuiesc la Sintandrei, vouchere cu GRATUITATE pentru depistarea cancerului de col uterin.

La întâlnirea organizata la Casa de Cultura din localitatea Sintandrei, dr. Diana Sabau și dr. Valentina Iuhos, ambii medici la SPITALUL CLINIC PELICAN Oradea, au expus reprezentantelor sexului frumos avantajele controlului periodic la san și col uterin.

Medicul oncolog Diana Sabau și medicul obstetrician ginecolog Iuhos Valentina, au încurajat doamnele și domnisoarele sa nu se teama de testele și controalele periodice recomandate chiar și de medicii de familie întrucât chiar dacă rezultatele ar indica o pozitivitate, cancerul e vindecabil, dacă e depistat în faza incipienta a bolii.

Pentru ca aceasta maladie sa fie descoperita în faza de debut, se impun însă controale periodice, tratamentul în caz de rezultat pozitiv fiind și mai ușor de suportat si cu sanse foarte mari de vindecare.

SPITALUL CLINIC PELICAN Oradea depune eforturi pentru a informa corect cat mai mare parte din populatie despre beneficiile controalelor periodice care sunt in masura sa asigure o viata sanatoasa pe un termen lung.