Partenerii nostri de la CSM Oradea au intrat in posesia trofeului de campioni

Spitalul Clinic Pelican Oradea a luat parte miercuri seara la inmanarea trofeului de campion al Ligii Nationale pentru partenerii baschetbalisti de la CSM-CSU Oradea.

Evenimentul de inmanare a trofeului cucerit prin câștigarea Ligii Naționale ar fi trebuit sa se sustina in Piata Unirii, dar vremea nefavorabila a determinat organizatorii sa schimbe locatia decernarii trofeului de campioni in baschet la Sala Antonio Alexe.
Desi decizia schimbarii locului pentru aceasta festivitate speciala a fost luata cu putin timp de inceperea ei, la Arena Antonio Alexe s-au adunat in jur de 1000 de suporteri, care i-au aclamat pe Leii Rosii la scena deschisa.
Antrenorul Cristian Achim a sustinut cu brio rolul de prezentator, mediator, reusind sa intretina o atmosfera calda si plina de emotie.
Jucatorii campioni au transmis suporterilor mesaje de multumire pentru toata sustinerea din acest sezon competitional.


Decernarea trofeului pentru campioni s-a finalizat cu o explozie de confetti, fanii avand posibilitatea sa dialogheze cu jucatorii.
Festivitatea speciala s-a sustinut cu o zi inainte de ultimul meci al sezonului competițional 2017/2018 si este pentru a doua oara cand Leii Rosii castiga titlul de campioni ai Romaniei, dupa victoria din 2016.
Transmitem si pe aceasta cale felicitari catre partenerii nostri, de a caror sanatate ne-am ingriit tot sezonul competitional.

Un sezon alaturi de ei
In acest sezon, Spitalul Pelican este partener principal al întregii echipe CSM CSU Oradea, alaturi de Digi 24. Astfel, in 2017 - 2018, tot efectivul CSM CSU Oradea (cei 70 de sportivi ai sectiilor CSM CSU Oradea, precum si cele 19 persoane din stafful si personalul administrativ) beneficiaza de servicii medicale de orice natura (consultatii, analize, investigatii, interventii chirurgicale) de la personalul  medical ale Spitalului Pelican Oradea.
Parteneriatul a fost stabilit pentru un an de zile, astfel ca de calitatea actului medical prestat de catre echipele noastre medicale supraspecializate beneficiaza la orice ora fiecare membru CSM CSU, atat la spital, cat si la policlinicile, dar si la laboratoarele noastre din Oradea si judet.
Precizam ca Spitalul Pelican Oradea sprijina sportul, ca factor esential de mentinere si refacere a sanatatii. Am fost prezenti la o multime de competitii sportive alaturi de echipele CSM, asigurandu-le asistenta medicala de urgenta in diverse competitii locale, nationale si internationale, inclusiv la concursurile din aceasta vacanta si facem totul pentru sanatatea membrilor familiei CSM CSU Oradea, in momentele cele mai dificile care se ivesc in noul sezon competitional.