Consultaţii şi investigaţii gratuite, la Spitalul Clinic Pelican Oradea

Spitalul Clinic Pelican Oradea anunţă desfăşurarea unei promoţii speciale pentru depistarea mai multor afectiuni ginecologice, în special a celor grave (cancer de col uterin, cancer mamar, cancer ovarian), dar şi pentru depistarea şi tratarea la timp a infecţiilor ginecologice.

Astfel, între 4 iunie 2018 – 31 iulie 2018, oferim CONSULTATII MEDICALE GRATUITE si INVESTIGAŢII MEDICALE DE SPECIALITATE GRATUITE (in baza biletului de trimitere de la medicul de familie) pentru:

  • depistarea precoce a leziunilor displazice ale colului uterin (cu bilet de trimitere de la medicul de familie către specialitatea de Obstetrică-Ginecologie);
  • depistarea precoce a leziunilor precanceroase ale sânului (cu bilet de trimitere de la medicul de familie către specialitatea de Obstetrică-Ginecologie);
  • depistarea şi tratarea infecţiilor ginecologice (cu bilet de trimitere de la medicul de familie către specialitatea de Obstetrică-Ginecologie).

Consultatiile GRATUITE sunt oferite zilnic, între orele 8:00 – 20:00, pe baza de programare la call center 0259 444 444, cabinetele noastre de specialitate din:
- ORADEA, Rogerius, la parterul Spitalului Clinic Pelican Oradea (str. Corneliu Coposu nr. 2),
-ORADEA, Nufăru (str. Constantin Nottara Bl. C8-C10),
-ALESD: Piata Unirii nr. 16.
Investigatiile medicale de specialitate se vor face GRATUIT, in cadrul unor spitalizări de zi sau, dupa caz,  în cele trei ambulatorii de specialitate ale spitalului, persoanelor asigurate si care etin bilet de trimitere de la medicul de familie,  precizate mai sus.
Pacientele trebuie să fie asigurate şi să deţină bilet de trimitere de la medicul de familie pentru specialitatea de Obstetrică şi Ginecologie.

Subliniind ideea ca majoritatea afecţiunilor ginecologice sunt vindecabile, iar importanţa depistării lor în stare de debut înseamnă sănătate câştigată pe termen mai lung, ne dorim să ajutăm cât mai multe doamne şi domnişoare să se bucure de o viaţă frumoasă şi liniştită, fără probleme de sănătate.
În ţările mult dezvoltate, rata morbidităţii (a îmbolnăvirilor) şi a mortalităţii a scăzut considerabil în ultimii ani, după ce s-a înţeles ideea că doamnele şi domnisoarele care îşi efectuează cu regularitate controale de specialitate (la intervale regulate de timp) sunt ferite de boli grave care le pot scurta viaţa. De aceea, dedicăm acest program de consultaţii şi investigaţii GRATUITE tuturor doamnelor şi domnişoarelor şi le încurajăm să nu se teamă de rezultatul consultului. Le suntem alături şi le inspirăm încrederea totală că, în cazul depistării vreunei afectiuni, vor beneficia de tot ajutorul nostru medical ultraspecializat şi în cadrul spitalizării de zi. O echipă complexă de medici şi asistente foarte bine pregatiţi le stau la dispoziţie pentru realizarea consulturilor şi investigaţiilor medicale, după caz, pentru a le oferi tratament adecvat şi eficient, la cele mai înalte standarde, cu ajutorul unei tehnologii de ultimă generaţie şi într-un cadru ambiental uman şi prietenos.

Pentru programări, vă rugăm să sunaţi la Call Center 0259.444444 şi să specificaţi faptul că doriţi să beneficiaţi de programul de CONSULTAŢII ŞI INVESTIGAŢII GRATUITE, ca sunteti asigurata si detineti bilet de trimitere de la medicul de familie cu una dintre afectiunele derscrise mai sus, la specialitatea de Obstetrică şi Ginecologie.