Meniu

Asistenta medicala de urgenta NON STOP cu linii de garda pentru sectii medicale si chirurgicale! Info: 0259 444 444, callcenter@spitalpelican.ro, online

Programări 0259 444 444

Urgență Pelican 0259 962

  • Acasă
  • Noutăți
  • Actiune civica, sustinuta de Spitalul Clinic Pelican Oradea

14 mai 2018

Actiune civica, sustinuta de Spitalul Clinic Pelican Oradea

Sprijinim comunitatea din care facem parte si ne dorim dezvoltarea spiritului civic in randul semenilor. De aceea am sustinut actiunea de curatenie derulata cu ajutorul unor vedete din Bucuresti.


Sâmbătă, 12 mai 2018, începând cu ora 11:00, la pasajul pietonal de pe Bulevardul Dacia, un echipaj medical al Ambulantei Pelican Oradea a vegheat actiunea “Cif curata Romania”, organizata prin programul Clean&Travel. Organizatorii oradeni au desfasurat acțiunea cu ajutorul lui Lucian Mîndruță, ambasadorul campaniei „Cif Curăță România” și al Iuliei Andrei, in calitate de reprezentanta a comunității locale

.
Cateva sute de oameni s-au perindat in timpul actiunii la Pasajul de pe Bulevardul Dacia, ajutand la curatirea acestuia.
Evenimentul s-a derulat fara accidente sau incidente, echipajul Ambulantei Pelican Oradea, format din as. Marcel Egyedi si ambulantierii Cristian Tarau si Aurel Mos fiind atenti la cei care au participat la curatirea pasajului.
Manifestarea s-a derulat astfel fara accidente si incidente, cu multa buna dispozitie si simt civic.

Stiri asemanatoare