Sambata sportiva, supravegheata de echipaje ale Ambulantei Pelican

Jucatorii de la trei competitii sportive au fost supravegheati indeaproape sambata, 31 martie 2018, de catre echipaje medicale ale Ambulantei Spitalului Clinic Pelican Oradea.


Sambata, 31 martie a.c., intre orele 11:45 – 15:45, unul dintre echipajele medicale ale Ambulantei Pelican a vegheat asupra sanatatii fotbalistilor angrenati in competitie, pe Stadionul Tineretului de la Liceul cu program sportiv “Bihorul”.
Tot sambata, in acelasi interval orar (11:45-15:45), pe terenul de la Stadionul “Iuliu Bodola”, un alt echipaj medical de la Ambulanta Pelican Oradea, compus din medic, asistent si ambulantier,  a avut grija de jucatorii de fotbal care au participat la meciurile oficiale ale echipelor de Juniori Republicani “A” si “B” dintre  CS Luceafarul Oradea – LPS Targu Mures, disputate in cadrul Campionatului de fotbal editia 2017/2018.


Ambulanta Pelican Oradea a fost alaturi sambata, la sala Antonio Alexe din Oradea (de la ora 16:45) si de partenerii ei din cadrul CSM CSU Oradea. Un echipaj medical (cu medic, asistent si ambulantier) a vegheat indeaproape meciul de baschet masculin LNBM, dintre CSM CSU Oradea – BCMU FC Arges Pitesti.


Maine, marti, 3 aprilie 2018, de la ora 19:30, un echipaj medical de la Ambulanta Pelican Oradea va fi prezent si la meciul dintre LNBM CSM CSU Oradea – BC CSU Sibiu, pentru a acorda la nevoie prim ajutor medical calificat.