Ziua portilor deschise - 22 August 2015

Spitalul Clinic Pelican Oradea, Str. Corneliu Coposu nr. 2, participa in data de 22 august la Evenimentul “Ziua portilor deschise” , in urma campaniei derulate de Ministerul Sanatatii.

Persoanele interesate au oportunitatea de-a vizita sectiile spitalului precum si de a afla informatii cu privire la serviciile medicale oferite de Spitalul Pelican in intervalul orar 12.00-14.00.

Spitalul Pelican este acreditat de Ministerul Sanatatii  ca si spital clinic si are contract de prestari servicii pentru spitalizare cu Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate Bihor si este unul din putinele spitale acreditate de autoritatea statului, CONAS.

 

Spitalul Clinic Pelican detine in prezent:

 

·      3 Policlinici (in Oradea, str. Corneliu Coposu, nr.2, Oradea, Str. C. Nottara, Bl.C8-C10, Alesd, P-ta Unirii, nr.16, jud. Bihor)

·      Laborator de analize medicale  in Oradea, str. Corneliu Coposu, nr.2

·      Centru medical de Imagistica  in Oradea, str. Corneliu Coposu, nr.2

·      Maternitatea Pelican in Oradea, str. Corneliu Coposu, nr.2

·      Ambulanta Pelican in Oradea, str. Corneliu Coposu, nr.2

·      Farmaciile Vitamina si Via Sana in Oradea, str. Corneliu Coposu, nr.2 si in Oradea, str. C.Nottara, Bl.C8-C10

·       Optica Medicala  in Oradea, str. Corneliu Coposu, nr.2 si in Oradea, str. C.Nottara, Bl.C8-C10

 

Spitalul Clinic Pelican are o suprafata de peste 4.000 mp, distribuiti pe 4 nivele. In momentul de fata este cel mai mare spital privat din partea de vest a tarii; spitalul are 138 de paturi impartite in saloane de 1 sau 2 paturi. Toti pacientii beneficiaza de monitorizarea starii de sanatate 24h/24h, 7 zile din 7. Fiind un spital privat, siguranta si confortul pacientilor  a fost pus pe primul loc, toate paturile fiind reglabile electric, saloanele fiind prevazute cu televizoare, prize rapide de oxigen si vacuum, sistem de alarmare a asistentei, monitor de functii vitale si sisteme de administrare a medicatiei intravenoase cu autocontrol. Blocul operator are in prezent 8 sali de operatie; dotarea tehnica exceptionala, precum si sistemele inovatoare de control a sterilizarii si integritatii aerului din salile de operatie (climatizare automata cu flux laminar), a sterilizarii instrumentarului chirurgical (sterilizare cu formaldehida), instalatie de apa sterila, sunt doar cateva dintre atuurile spitalului Pelican. Tehnicile operatorii minim invazive, dublate de tehnica medicala extrem de performanta si unica in zona (de ex. litotriptor extracorporeal, unitate de electrochirurgie de inalta performanta cu Ligasure, unitate de ablatie cu radiofrecventa, sisteme videoendoscopice de inalta calitate) scurteaza durata de spitalizare si recuperare a pacientilor internati. Specialitatile chirurgicale abordate cu succes (aprox. 450 de interventii/luna) sunt urmatoarele: ortopedie, urologie, chirurgie generala, obstetrica-ginecologie, oftalmologie, ORL, neurochirurgie. Pe langa specialitatile chirurgicale, pacientii pot beneficia de tratamente si internari si pentru urmatoarele specialitati medicale: gastroenterologie, cardiologie, medicina interna, neurologie, diabetologie, dermatologie

 

Spitalul Clinic Pelican acorda servicii medicale gratuite prin Programele Nationale de Sanatate pentru endoprotezare, oncologie si diabet.