Meniu

Asistenta medicala de urgenta NON STOP cu linii de garda pentru sectii medicale si chirurgicale! Info: 0259 444 444, callcenter@spitalpelican.ro, online

Programări 0259 444 444

Urgență Pelican 0259 962

  • Acasă
  • Noutăți
  • “Totul pentru sănătatea ta!” – Spitalul Clinic PELICAN, Oradea

20 ian. 2014

“Totul pentru sănătatea ta!” – Spitalul Clinic PELICAN, Oradea

Spitalul Clinic Pelican, deschis În anul 2008, a devenit in scurt timp leader al serviciilor medicale private integrate in zona Transilvaniei, datorită dăruirii profesionale a personalului medical, perseverenţei şi investiţiilor continue în aparatură de ultimă generaţie.

Complexitatea cazurilor rezolvate in cadrul Spitalului Pelican, pe tipuri de interventii chirurgicale, unele dintre ele unice in Transilvania sau in tara, precum si ingrijirea profesionala a bolnavilor au dus la cresterea adresabilitatii pacientilor. Durata medie de spitalizare, datorita folosirii tehnicilor chirurgicale minim invazive, si a tratamentelor de inalta calitate, este foarte redusa, aproximativ 2-3 zile datorita recuperarii rapide a pacientilor.

In sectia de ORTOPEDIE şi TRAUMATOLOGIE, pe langa interventiile chirugicale “comune” pentru fracturi deschise, artroscopii (leziune de menisc, etc) medicii ortopezi al spitalului abordeaza prin tehnici chirurgicale “speciale” interventii unice in tara pentru protezarea gleznei, a umarului, revizia protezelor de genunchi, transplant artroscopic de cartilaj articular, sutura atroscopica a meniscului si a “coafei rotatorilor” umarului, artroscopia de sold, cot, glezna precum si alungiri de membre.

Stiri asemanatoare